Nytt Newsmail ute

Publicerat 20 februari 2024

Årets första newsmail hittar du här

Ur innehållet:

I årets första Newsmail får du som vanligt med dig ett och annat matnyttigt.  Drivs du av inre eller yttre motivation och vilket mindset har du när det kommer till lärande? Den frågan belyser jag. I en annan artikel får du tips på hur du inte ska jobbet så personligt. Jag berättar om min nya och innehållsrika e-kurs och tre nya inspelade webbinarier.

  • Inre och yttre motivation. En artikel från mig och som finns med i min nya e-kurs.
  • Så slutar du ta jobbet så personligt. En artikel från Ingenjören och HBR.
  • Ny e-kurs klar: ”Ny som ledare”. En kurs som leder till certifiering.
  • Tre nya inspelade webbinarier för dig som är medlem i Sveriges Ingenjörer.
  • Tips om utbildningar, e-kurser, CliftonStrengths och annat smått och gott
Tillbaka till bloggen