KOMMER SNART!

Välkommen till e-learning-kursen Framgångsacceleratorn! 

Funderar du på vilken din nästa nivå är och vad du behöver göra för att komma dit? Vill du göra mer av det du vet att du är kapabel till? Vill du känna energin och kraften du får av att ha tagit ut en riktning för dig själv och börja märka att du är på väg?

Då är den här e-learning-kursen rätt för dig.

Intro-film: I väntan på att du kan logga in på kursen kan du se en introduktionsfilmen här. Längre ner finns ytterligare några kortare filmer.

 

Framgångsacceleratorn syftar till att hjälpa dig nå önskad framgång oavsett hur den ser ut för dig och var du vill nå den.  Den vill hjälpa dig att upptäcka att du har mer att ge och större potential än du kanske trodde.

Du kommer bli mer klar över vilken din nästa nivå är och du kommer med hjälp av innehållet och din egen insats nå önskad framgång lite snabbare. Det kan till exempel handla om att bli mer klar över och ta nästa steg i karriären, nå ett viktigt mål, förändra något beteende eller bli bättre på att leda dig själv och andra.

När du arbetar med innehållet och tittar på filmerna kommer du utveckla ditt personliga ledarskap. Du kommer få ökade kunskaper om dig själv, du får verktyg och metoder som hjälper dig att få rätt saker att hända, du hanterar motgångar och hinder bättre och bygger ditt självförtroende.

Kursens innehåll

Kursen består av 10 kursavsnitt med

 • ett antal filmer, lagom långa
 • interaktivt övningsmaterial,
 • material att ladda ner för att läsa, reflektera över och jobba med.

Avsnitten är:

 1. Din vision och dina livsintentioner
 2. Meningsfulla mål
 3. Skapa goda vanor och rutiner
 4. Bygga självförtroende och tillit
 5. Hantera hinder och motstånd
 6. Gör en handlingsplan
 7. Påverka ditt beteende och din attityd
 8. Samtalsfärdigheter
 9. Vanliga misstag smarta människor gör
 10. Använda och utveckla dina styrkor

Men det är lika bra att säga det på en gång: det är ingen ”Quick Fix”, kursen är en läro- och utvecklingsresa som ska ta sin tid.

Bäst resultat får du genom ta ett kursavsnitt i taget, titta på filmerna, läsa materialet och jobba med övningarna och frågorna som hör till. Jäkta inte igenom, låt det få ta lite tid, låt det få landa.

Det är inte så många som ger sig själva den här tiden och möjligheten. Jag är glad att du är intresserad av det. Lycka till på resan!

Här är fler filmer som beskriver några av de frågeställningar som kursen behandlar:

Ta ut en riktning och göra aktiva val

 

Hantera hinder, motgångar och rädslor

 

Gör en handlingsplan – att få det att hända

 

Påverka ditt beteende och din attityd

 

Använda och utveckla sina styrkor