Vill du göra mer av det du vet att du är kapabel till? Vad väntar du på?

Här är e-kursen Framgångsacceleratorn!

Funderar du på vilken din nästa nivå är och vad du behöver göra för att komma dit? Vill du göra mer av det du vet att du är kapabel till? Vill du känna energin och kraften du får av att ha tagit ut en riktning för dig själv, göra saker och märka att du är på väg? Vill du bli mer av den du redan är? Eller bli bättre på att leda dig själv och andra?

Då är den här e-kursen rätt för dig.

Vill du prenumerera   kursens olika avsnitt går du hit

Just nu får du en introduktionsrabatt, ange EARLYBIRD100 när du ska betala.

Intro-film: Här är kort film där jag berättar om kursen, upplägg och vilka resultat du kan få. Längre ner finns ytterligare några kortare filmer som belyser några av kursens avsnitt.

 

Framgångsacceleratorn syftar till att hjälpa dig nå önskad framgång oavsett hur den ser ut för dig och var du vill nå den.  Den vill hjälpa dig att upptäcka att du har mer att ge och större potential än du kanske trodde. Den hjälper dig att fokusera och lägga tiden på det som är viktigast för dig.

Du kommer bli mer klar över vilken din nästa nivå är och du kommer med hjälp av innehållet och din egen insats nå önskad framgång lite snabbare. Det kan till exempel handla om att bli mer klar över och ta nästa steg i karriären, bli mer klar över vad du vill, nå ett viktigt mål, genomföra en viktig förändring eller bli bättre på att leda dig själv och andra.

När du arbetar med innehållet och tittar på filmerna kommer du utveckla ditt personliga ledarskap. Du kommer få ökade kunskaper om dig själv, du får verktyg och metoder som hjälper dig att få rätt saker att hända, du hanterar motgångar och hinder bättre och bygger ditt självförtroende. Slutar skjuta upp, slutar hindra dig själv och gör.

Hur framgångsrik törs du bli?

Kursens innehåll

Kursen består av 10 kursavsnitt med

 • ett antal filmer, lagom långa
 • interaktivt övningsmaterial,
 • material att ladda ner för att läsa, reflektera över och jobba med.

Avsnitten är:

 1. Din vision och dina livsintentioner
 2. Meningsfulla mål
 3. Skapa goda vanor och rutiner
 4. Bygga självförtroende och tillit
 5. Hantera hinder och motstånd
 6. Gör en handlingsplan – och få det att hända
 7. Påverka ditt beteende och din attityd
 8. Samtalsfärdigheter
 9. Vanliga misstag smarta människor gör
 10. Använda och utveckla dina styrkor

Men det är lika bra att säga det på en gång: det är ingen ”Quick Fix”, kursen är en läro- och utvecklingsresa som ska ta lite tid.

Bäst resultat får du genom ta ett kursavsnitt i taget, titta på filmerna, läsa materialet och jobba med övningarna och frågorna som hör till. Jäkta inte igenom, låt det få ta tid, låt det få landa.

Det är inte så många som ger sig själva den här tiden och möjligheten. Jag är glad att du vill göra det. Men vänta inte. Gör det nu.

Här prenumererar du på kursen Framgångsacceleratorn.

Ange rabattkod EARLYBIRD100 när du betalar.

Här är fler filmer som beskriver några av de frågeställningar som kursen behandlar:

Ta ut en riktning och göra aktiva val

 

Hantera hinder, motgångar och rädslor

 

Gör en handlingsplan – att få det att hända

 

Påverka ditt beteende och din attityd

 

Använda och utveckla sina styrkor