Vill du mer? Har du mer att ge?

Publicerat 6 februari 2019

 

Vi lever egentligen under vår verkliga kapacitet, det finns mer att hämta hos oss. Det finns en nästa nivå men den ser olika ut för var och en. Kan det till och med vara så att vi alla har ett uppdrag här i livet? Att vi är ämnade för något speciellt? Om det är så kan det ta lång tid att hitta det, hitta sin egen väg och att följa den. Vill du något mer? Känner du att du egentligen har mer att ge, att du har större potential än du vet om? Ibland kan det vara bra att stanna upp och reflektera över det och fråga sig vart är jag på väg och vill jag dit. Här är några frågor att använda sig av:

Vad vill jag ägna mig åt framöver?

Har jag resurser och styrkor som jag inte använder? Vilka?

Vill jag något mer medan jag kan och har tid?

Vad är jag nöjd med? Vad vill jag förändra?

Vad är det mest viktiga för mig och vad kan jag vara utan?

Vilket är mitt nästa steg?

Tillbaka till bloggen