Den avgörande faktorn

Publicerat 12 februari 2019

Jag har precis läst boken om Petter Stordalen, ”Min hemlighet”. Han berättar om en av hemligheterna för att lyckas:

”Vilja är bra men det räcker inte om du ska lyckas, oavsett vad du vill lyckas med. Talang är också bra, men det betyder föga i längden. Systematisk och enträgen träning slår alltid talang i det långa loppet. Kvaliteten på din produkt betyder nödvändigtvis  inte heller så mycket. Strategier och marknadsposition är inte heller det viktigaste. Det enda som gör att du kan bli marknadsledande med en sämre produkt än konkurrenternas, det som skiljer de framgångsrika prestationerna från resten, det som gör att du kan bli en stor artist fastän du inte har den bästa sångrösten är:   förmågan att genomföra saker.”

Tillbaka till bloggen