Den nya Strengthsfinder-rapporten med alla 34 styrkorna

Publicerat 4 mars 2019

Jag arbetar med bl.a ledarskapsutveckling, karriärcoaching och grupputveckling. Ett verktyg jag ofta använder i de sammanhangen är Strengthsfinder (heter numera Clifton Strengths) och som jag tycker på många sätt är bra. Det ger en bra förståelse för egna och andras talanger och styrkor, förutsättningarna för att komma mer till sin rätt ökar och i en grupp blir man bättre på att se vad som är rätt med varandra.
Gallup har nu uppdaterat den rapport man får när man vill se alla sina 34 styrkor och den nya rapporten är så mycket bättre än den gamla.
Jag bifogar min egen rapport här så får du en uppfattning.
Vill du själv veta mer om dina styrkor och vad de säger så kontakta mig gärna för länk, info och återkoppling.

Strengthsfinder BK all 34 new

Tillbaka till bloggen