Nå önskad framgång – del 3: Få det att hända – göra en handlingsplan som funkar

Publicerat 26 juni 2019

Få det att hända – göra en handlingsplan som funkar. Det är lätt hänt att de där aktiviteterna som hjälper oss att nå det som är viktigast för oss inte blir av. En dag går och vi har mest gjort det som uppfattas som akut, bråttom eller är enkelt, lätt eller roligt. Det där viktiga som verkligen skapade värde och resultat blev det inte tid till. Eller så tog vi oss inte tid till det. Så målen som betyder så mycket har inte kommit närmare och när dagen är slut undrar vi vad vi egentligen har gjort. Vi kanske saknade självdisciplinen, verktygen, eller inte hade någon bra handlingsplan. Med hjälp av en bra nedskriven handlingsplan ökar chansen att nå det du vill med 200-300%. Det här är en av de många saker du får hjälp med i e-kursen Framgångsacceleratorn.

Tillbaka till bloggen