Nå önskad framgång – del 5: Påverka ditt beteende och din attityd

Publicerat 21 augusti 2019

Beteenden som bygger tillit och förtroende. En av det viktigaste sakerna när det gäller att nå önskad framgång är att det inte handlar om att nå den bara för egen skull och vinning. Om vi blir alltför självcentrerade ökar risken att vi går runt och inte är nöjda – vi jämför oss med andra och tycker att vi kunde ha lite mer pengar, kunde vara snyggare, bo lite bättre, ha en lite finare bil, etc. Om framgången, talangerna, styrkorna, erfarenheten och kompetensen i stället används så att också andra får glädje av det och genom det blir världen lite bättre, då tror jag känslan av mening och nöjdhet ökar. Så hitta din kompassriktning, fokusera på rätt saker att lägga tiden på, använd dina talanger och styrkor så de omsätts i beteenden som bygger förtroende och goda samarbeten. Och det är just sådana beteenden och attityder som den här korta filmen handlar om. Det här är en av de många saker du får lära dig mer om i e-kursen Framgångsacceleratorn.

Tillbaka till bloggen