10 sätt att styra tankarna i konstruktiv riktning

Publicerat 28 mars 2020

Jag startade mitt företag precis innan finanskraschen 2008 och satt då tillsammans med några andra i ett kontor mitt inne i Stockholm. Oron och brist på uppdrag gjorde att jag spred dålig energi och stämning, så jag fick helt enkelt lämna gruppen. Just då var jag förstås både arg och besviken, men det var en lärdom. Sedan dess har jag provat olika sätt, metoder och verktyg för att påverka egna tankar och beteenden positivt och konstruktivt.  Några har fungerat bra och de har jag använt ofta, andra fungerade inte för mig så de är arkiverade.

Det jag var med om och lärde mig då är något jag har stor nytta av i de tider vi har nu.

I artikeln går jag igenom 10 sätt som jag sett fungera för mig och även för andra som jag mött i mitt arbete.

(Jag hoppar över självklarheter som att äta och sova bra och att röra på sig.)

I slutet av artikeln finns ett erbjudande till dig.

Artikel 10 sätt att styra tankarna i en konstruktiv riktning

Tillbaka till bloggen