Välkommen på karriärwebbinarium

Publicerat 29 september 2020

Nytt steg i karriären – våga förändra eller inte?

Hur vet jag att är dags att ta ett nytt steg?

Den senaste tiden har inte varit likt något de flesta av oss varit med om.

Kanske har de här månaderna givit tid och möjlighet till några funderingar kring vad som är viktigt, vad du vill hålla på med och om det är dags att ta ett nytt steg i yrkeslivet för att få göra mer av det du vill. Eller för att du måste. Det finns förstås både risker och möjligheter med att lämna det du har för något nytt.

Vi fattar ibland fel beslut på grund av vår olust kring osäkerhetskänslor. Det gör att våra karriärbeslut kan gå för snabbt, fattas på fler grunder, blir för kortsiktiga eller inte fattas alls. Webbinariet hjälper dig få syn på några vanliga beslutsfällor och ger dig ökade kunskaper om hur du kan tänka inför en eventuell förändring.

  • Att utvecklas som vuxen
  • Karriär och karriärutveckling – vad är det egentligen?
  • Hur vet jag att är dags att ta ett nytt steg?
  • Att ha riktning och mål eller inte – det är frågan
  • Våga förändra – och kanske misslyckas
  • Några fällor och tankevurpor att se upp med
  • Ett par beslutshjälpmedel för att sortera tankarna

Tid: 6/11 12:00

Info och anmälan här.

Tillbaka till bloggen