Skapa mer bestående resultat med er CliftonStrengths-satsning

Publicerat 5 maj 2021

Du vet hur det är efter många utbildningsinsatser och workshops. Kul, lärorikt, inspirerande men tyvärr glöms mycket mycket kort efter och man arbetar på och gör som tidigare. Nu finns en metodik/plattform och process som hjälper dig som vill investera i CliftonStrengths för ditt team att få kunskaperna att bli mer långlivade. Genom det byggs ett styrkebaserat team och ett styrkebaserat team där man ser och använder varandras styrkor i stor omfattning lång efter själva utbildningsinsatsen.

e2grow High Performing Team är namnet på metodiken/plattformen och är en process som innehåller flera olika steg för både teamledaren och team. Före, mellan och efter stegen arbetar man i plattformen med olika uppgifter och övningar. Du kan läsa mer om e2grow här.

Jag är snart certifierad i metodiken och kommer använda den i arbete med team.

Här är en testamonial från Electrolux.

Tillbaka till bloggen