Jag vann ledarskapsupphandlingen!

Publicerat 22 mars 2024

Det här året liksom slutet på det förra har varit kärvt för många företag. Vi kan läsa om ett ökat antal konkurser i flera branscher. Även för min del så har krympta budgetar märkts genom att bl.a utbildningar ställs in.  När Nova tidigare i år gick ut med en ledarskapsupphandling inom ramen för Kompetenslyftet i Kalmar län blev intresset stort. Det handlade om att föreslå ett upplägg och pris för en två-dagars ledarskapsutbildning med start under våren.  26 anbud kom in, ovanligt många enligt upphandlaren. Anbuden kom från små och stora företag, både svenska och internationella. Och så vann jag! Mycket kul förstås. Det finns inga garantier för hur många utbildningstillfällen det blir, det beror på intresset. Avtalet sträcker sig fram till slutet på 2026.

Första tillfället blir online, det andra genomförs på plats i Oskarshamn.

Tillbaka till bloggen