Nå önskad framgång, del 7 – Grundlägg dagen med bra vanor

Publicerat 8 september 2019

Början på dagen kan sätta tonen för resten av dagen. En bra start skapar en känsla av närvaro och kontroll, kanske även harmoni och inre lugn samtidigt som du har fått energi.

En dålig start kan skapa stresspåslag, en känsla av att mentalt vara på någon annan plats.

Många av de mest framgångsrika skapar därför en god regelbunden morgonvana som startar upp dagen på ett bra sätt. Första timmen på dagen är din, se till att fylla den med det du mår bra av.

En viktig sak är att inte börja dagen att med att läsa mail.  Risken är att det gör att man då tappar fokus och närvaro,. är ”i klorna” på någon annans agenda. Första timmen sätter du agendan.

Hur morgonvanan ser ut är olika från person till person. Några ägnar sig åt fysisk aktivitet, andra mediterar. Några läser eller lyssnar på något inspirerande. Många planerar dagen, väljer ut vad som är högst prioriterat och ser till att det allra viktigaste får tid i kalendern. Några gör allt detta. Och efter det en bra frukost.

I Framgångsacceleratorn får du fler tips och kanske kan kursen inspirera till en bra start på dagen och andra goda vanor som hjälper dig att nå det och dit du vill. När väl de nya vanorna satt sig så kommer de gå mer eller mindre av sig själv. . I den här filmen får du veta lite mer.

Tillbaka till bloggen