Nå önskad framgång, del 9 – Förbered dig på hinder innan de uppstår, prova WOOP

Publicerat 8 oktober 2019

Hinder, motgångar och inre tankespöken kan göra att din väg mot den önskade framgången blir onödigt krokig, eller inte ens blir av. Du vill kanske göra en viktig förändring, ändra någon vana eller nå ett betydelsefullt mål, men när hindren dyker upp blir du överraskad och förlorar energi.. ”Det var ju inte så här det skulle vara”, tänker du. ”Typisk, det går aldrig som jag tänkt mig. Lika bra att lägga ner”. Men det vore ju dumt, eller hur? Många hinder är just bara tankar, oro och farhågor. Du kan hantera dem på olika sätt. Ett är att vara förberedd  och ha en plan om eller när det händer. Då kan du prova WOOP. Jag berättar mer om den metoden här i filmen. Det och många andra tips får du i e-learningkursen Framgångsacceleratorn som du kan läsa mer om och kan prenumerera på här.

Tillbaka till bloggen