Nå önskad framgång, del 10 – Få saker att hända, gemtricket

Publicerat 20 oktober 2019

I tidigare delar har jag berättat om bl.a att ut en riktning (de 1), sätta mål, skapa goda vanor (se del 7) och vara föreberedd på att det kan dyka upp hinder på vägen (se del 9 om WOOP) så är det nu dags att få saker och ting att hända. Här behövs det antagligen både en handlingsplan (som jag berättat om i del 3) och ett mått självdisciplin så att tid och energi läggs på rätt saker. Ibland kan planer och diagram bli lite abstrakta. För att mer konkret kunna se framstegen finns det olika knep, ett av dem är ”Gemtricket”, ett annat är ”Never break the chain”. I den här korta filmen berättar jag om gemtricket.

I e.kursen Framgångsacceleratorn får du fler tips på hur du får saker och ting att hända. Du hittar kursen här.

Tillbaka till bloggen