Ny seminarieserie börjar i höst: Förtroendebaserat ledarskap

Publicerat 5 juli 2020

 

I tider av förändring, osäkerhet och ökad komplexitet krävs ett ledarskap som inte styr genom att titta i backspegeln.

När verksamheten och medarbetarna ska ta nya steg för att följa med utvecklingen behöver du växa som ledare.  Dina medarbetare behöver känna stabilitet, hopp och att du bryr dig om dem. Tillit och förtroende är två nyckelord.  Dessutom ska du samtidigt leda dig själv så att du kan vara en förebild trots tider av osäkerhet.

Att växa som ledare sker inte med automatik. Det krävs ett medvetet och kontinuerligt arbete och regelbunden reflektion. Ditt intresse och din förmåga för att utvecklas sätter ribban för din förmåga att leda.

Vill du prova ett nytt sätt att utveckla dig vidare som ledare då är den här seminarieserien intressant för dig. Den handlar inte om de vanliga chefs- och ledarverktygen, de tror vi att du kan. Den handlar om att vässa din förmåga att leda dig själv och att växa som ledare så att du blir en inspirerande och trygg ledare i de tider vi har framför oss. Den handlar också om att se saker på nytt sätt och ställa nya typer av frågor för att navigera i en mer oförutsägbar framtid.

Läs mer om seminarieserien ”Förtroendebaserat ledarskap” som jag håller tillsammans med Mia Almroth. Kolla här.

Tillbaka till bloggen